Ons aanbod

Bij Delhaize Tienen streven we ernaar u steeds zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij trachten u steeds zowel top producten, maar ook een goede, betrouwbare service te kunnen bieden. Ons team staat elke dag voor u klaar om u te helpen of adviseren waar nodig. Aarzel niet hen te contacteren, ze helpen u graag verder!

Beenhouwerij

Elke dag is ons team van de beenhouwerij in de weer om u het mooiste assortiment te kunnen aanbieden. Elke product wordt gecontroleerd en geselecteerd zodat we u enkel producten van onfeilbare kwaliteit kunnen bieden.

Heeft u een specifieke vraag, wenst u graag advies of wilt u een bestelling plaatsen voor één van uw feesten? Aarzel zeker niet om het team uit de beenhouwerij aan te spreken, ze helpen u graag verder.

Dagverse groenten & fruit

Een van onze paradepaardjes is onze groentenafdeling. Dagelijks worden verse groenten, rechtstreeks van de veiling geleverd. Na een strenge kwaliteits- & versheidscontrole zijn wij dagelijks in de weer om u het beste van de markt te kunnen bieden.

Bent u op zoek naar iets speciaal? Stel uw vraag gerust aan het team van groenten en fruit, ze helpen u graag verder.

Brood & banket

Ons team in de bakkerij streeft ernaar u ovenverse producten te kunnen aanbieden. Iedere morgen worden onze producten vers gebakken in de afdeling bakkerij. Door extra bakperiodes doorheen de dag, trachten wij u te verzekeren van een voortdurende versheid en kwaliteit.

Kom zeker ook eens langs om onze uitgebreide patisserie-afdeling te ontdekken.

Verse vis

Elke dag zijn er leveringen van verse vis. Hiermee trachten wij u steeds te voorzien van vis van top kwaliteit. Bent u op zoek naar iets specifiek of wilt u graag een grote bestelling reserveren? Dat kan! Wij helpen u graag verder en zorgen ervoor dat uw vis van topkwaliteit is.

Kaas afdeling

Onze medewerkers in de kaasafdeling selecteren voor u een assortiment heerlijk gerijpte kazen. Wij maken een selectie van traditionele & unieke kazen, kortom voor elk wat wils.

Bent u opzoek naar een overheerlijke kaasschotel voor uw feest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze verantwoordelijke voor de kaasafdeling helpt u graag verder.

Traiteurservice

Wilt u zelf ontspannen, of heeft u geen tijd om eten te maken? Spring even binnen in onze winkel en ontdek onze ruim assortiment aan verse maaltijden. Elke dag staat ons keukenteam klaar om heerlijke verse gerechten voor u te bereiden.

Exclusieve wijnafdeling

Bij Delhaize Tienen bent u aan het juiste adres voor al uw vragen over wijnen. Wij bieden u een ruim assortiment voor elke type gerecht. Onze sommelier selecteert wekelijks enkele topwijnen voor elke prijs categorie. Aarzel zeker niet hem advies te vragen.

Strenge kwaliteitscontrole

Wij streven ernaar om u enkel producten te bieden van topkwaliteit. Om dit te kunnen verzekeren, worden al onze producten aan een uiterst strenge kwaliteitscontrole onderworpen vooraleer ze in de winkel terechtkomen.

Geschenkmanden

Wilt u iemand in de bloemetjes zetten of zomaar bedanken? Kom langs in onze winkel en ontdek een selectie aan geschenkmanden. Wenst u zelf een exclusieve mand samen te stellen? Dat kan! Spreek een van onze medewerkers aan en wij creëren een unieke mand voor ieder budget.